Wednesday, 15 March 2017

Just follow the flows

Hi assalamualaikum
Last fifie update dekat blog ni masa umur fifi form2 lagi hahah masa tu zaman kegemilangan memang sangat selekeh. Dulu banyak post pasal putus cinta dengan ex lama and kisah sedih je. Sangatlah tak matang dulu. Bila baca balik sendiri rasa nak muntah hahhaha. Lepastu ntah kenapa semalam tetiba rasa nak main blog balik. Rasa  macam banyak benda nak cerita. Even takdelah sape pun nak baca sangat hahaha. 

Sekarang ni fifi baru je habis belajar jadi tengah dalam dilema sama ada nak sambung belajar atau tak? Yelaa kos nak sambung degree ni memang memerlukan duit yang sangat banyak! Huh so kita just follow the flow jela ok? Heheh kalau nak pinjam PTPTN tu kena pikir banyak kali juga sebab kadang kadang rasa macam berdepan dengan masalah pula hm. Btw buat masa sekarang ni fifi buat dua kerja. Pertama tolong ayah fifi kat kedai makan dia. Kedua buat bisness henna and make up huhu. So pendapatan sebulan tu dalam RM1500++ atau RM2000++. Orang banyak pandang rendah sebab kata buat job ni tak untung apa apa. Bagi fifi sangat puas! Sebab kita dapat cari duit sendiri lagi pun kita buat apa kita suka takde semak kepala otak. Sebab buat bisness part time ni je pun dalam seminggu bole dapat rm500+ + so siapa cakap tak berbaloi. Dari engkau tu spender pun mak belikan. Iphone mak belikan. Tahu menyusahkan orang. Hahaha at least aku ada la juga cri duit sendiri tak susahkan orang 😎😎

 
♥if interesting LIKE okey?♥

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum and hye?
thanks coz read my post
leave a comment?
thank u ^_^